TRANSFORMERS 2-REVENGE OF THE FALLEN

,


Dah seminggu cite ni ada kat panggung, tapi baru hari ni aku dapat tengok. Minggu lepas tiket semua sold out ..ni pun nasib baik la dapat tiket. Memang best cite ni, kira tak rugi la kalau beratur panjang pun tuk dapatkan tiket. Kagum, sedih dan terharu bila aku tengok cite ni..huk huk. So sape yang belum tengok cite ni cepat-cepat la beratur kat panggung berhampiran tuk dapatkan tiket..rugi kalu tak tengok cite ni ..


Kan best kalu ikan laga pun dapat transform ikut coler dan bentuk yang kita inginkan??? tapi kalu cam tu nanti kira ikan laga ni dah dah tak da nilai la pulak kan...sebab senang-senang je dapat transform. hehehehe....Macam filem, ikan laga pun ada pengritik-pengkritik tersendiri. Paling dasyat bila orang yang tak pernah ternak ikan laga complaint pasal ikan orang lain....warna tak bersih la..body tak solid la ..dan macam-macam lagi . Ikan laga ni warna dia bukanya kita leh guna spray, macam kita spray body kereta..boleh pilih coler pe yang kita nak..then 2 3 hari siap....Nak hasilkan ikan laga yang berkualiti perlu banyak perngorbanan dan kesabaran. Setakat cakap di mulut memang senang, lautan berapi pun boleh direnagi. So bagi yang suka dok complaint tak tentu hala, korang cuba la ternak sendiri, baru la korang akan paham,...sebab bak kata orang ..hanya Jauhari mengenal Manikam ;) hehehehe

P/s: Jangan lupa esok ada Betta Sunday kat Puchong. Bawak la family, kawan-kawan dan satu kampung korang tuk menikmati kecantikan ikan pelaga kat sane ok.

0 Betta Lovers to “TRANSFORMERS 2-REVENGE OF THE FALLEN”