Ikan Laga Kak Lia ..(2)

,
by Kaklia , originally posted at http://kaklia-kaklia.blogspot.com/

Aku nak tunjuk kat korang ikan laga laki aku.....lately ni laki aku gila mengumpul ikan laga. tak pe lah kan...dari dia mengumpul bini kannn...heeeee.....ada lak org nak kena kerat 18 kang....kehkehkeh.....so enjoy lah tgk ikan2 nih ek.....



Ni 2 ekor tgh nak mengawan....eh..silap...tgh gaduh2 lahh....:)


Korang ingat tak bowl nih yg aku penah buat entry beli kat KK home decor tuh....laki aku suruh aku letak money plant....kat dlm tu ada ikan laga gak.....


Tu dia ikan kat dlm bowl tuh....malu pulak ikan nih nak ambik gambar....

Yg ni lak laki aku beli bowl lain....dia deco skit kat dlm bowl tuh taruk ikan laga kaler merah nih....aku suke ikan nih....mcm cerdik gitu...bila aku dekat kat dia mesti dia kembang kan bulu dia...ehhh...bulu keee....apa tu sirip dgn ekor dia lah.....


Ni dia bowl baru laki aku.....



Cantik kan.......:)

********
Niezam: Setiap makhluk tuhan tu ada kecantikan tersendiri. Kita kena la pandai menhargai. Terima kasih pada Kaklia sebab sudi kongsi cerita ikan laga ni.

0 Betta Lovers to “Ikan Laga Kak Lia ..(2)”