Sunday 31.01.2010 - Stock Clearance

,
Salam dan salam sejahtera. Rasa sekejap je masa berlalu, dah nak sampai penghujung bulan Januari 2010. Ape nak buat minggu ni ek??? ..esok saya akan ke perlis, ada kenduri...boleh la sambil2 tu nak shoot gambar pengantin tuk tambah koleksi sendiri. heheheh (^_^)...Then untuk hari ahad, saya x da plan nak buat. Member2 plak ada yang OT. Jadi saya ingat nak habiskan masa kat tempat ikan saya je. Jadi jemputlah datang ramai2 hari ahad ni. Sape2 yang nak beli ikan bolehlah datang, saya ingat nak clear stock2 yang ada....boleh beri laluan tuk anak2 ikan yang baru nak membesar. Boleh kita lepak2 sambil bincang2 pasal ikan, bertukar ilmu dan pengalaman :). Kalu da masa boleh kita shooting gambar ikan..hehehe....saje nak test 'gear' baru saya. So bagi siapa yang berminat nak datang lepak kat tempat ikan saya ahad ni boleh la call/ sms saya  kat no ni 012-5444785. Jumpa ahad nanti k (^_^)

0 Betta Lovers to “Sunday 31.01.2010 - Stock Clearance”